Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire drept på bilvaskeri i USA

To menn og to kvinner er skutt og drept på et bilvaskeri i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Den antatte gjerningsmannen er kritisk skadd.

DRAP: Fem mennesker ble drept i en skyteepisode ved dette bilvaskeriet i Melcroft i Pennsylvania natt til søndag. Foto: Herald-Standard via AP / NTB scanpix
DRAP: Fem mennesker ble drept i en skyteepisode ved dette bilvaskeriet i Melcroft i Pennsylvania natt til søndag. Foto: Herald-Standard via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann, som utpekes som den som har drept de fire andre, ligger i respirator med det politiet sier kan være en selvpåført skuddskade i hodet. Han kommer trolig ikke til å overleve.

Motivet for skytingen er uklart. Den antatte gjerningsmannen var besatt av en av drepte kvinnene, sier kvinnens halvsøster til avisen Pittsburgh Tribune-Review. Melcroft ligger rundt 85 kilometer sørøst for Pittsburgh.

Alle de involverte var i 20-årene.

Over 33.000 amerikanere blir årlig drept med skytevåpen, noe som tilsier drøyt 90 hver eneste dag. Nesten to av tre ofre tar sitt eget liv, viser statistikk fra Centers for Disease Control and Prevention.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!