Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire fengslet i India for drap på Rygge-kvinne

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire personer er fengslet i India for drapet på en 29 år gammel kvinne bosatt i Rygge. Indisk politi mener kvinnens drapsmistenkte ektemann (36) ikke var alene om ugjerningen.

Ifølge NRK mener indisk politi at det kan ligge økonomiske motiver bak drapet. 36-åringen og den drepte 29-åringen er norske statsborgere med røtter i Punjab i India. Siden 1999 har paret vært bosatt i Rygge i Østfold.

Kvinnen var på ferie i India sammen med ektemannen og parets to barn da hun ble meldt savnet. Hun ble i midten av desember funnet knivstukket og drept i en elv i Barnala-distriktet.

Ektemannen meldte fra til politiet om at han og kona var blitt overfalt, ranet og bortført av flere menn. Like etter ble han selv siktet for drap.

36-åringen tilsto først drapet, men har siden trukket tilståelsen. Mannens norske advokat, Bjørn Haugen, sier til NRK at klienten hans har forklart at han ble presset og truet til å tilstå.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media