Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire festivaldeltakere drept av flygende bil

- Det er forferdelig og grusomt. Det var uskyldige mennesker der nede som hadde det gøy, og nå er de borte.

FIRE DREPT: Fire personer mistet livet og minst ni ble skadd da denne bilen kjørte av en bro og landet i Chicano Park i San Diego. Foto: Hayne Palmour IV/San Diego Union-Tribune/NTB Scanpix
FIRE DREPT: Fire personer mistet livet og minst ni ble skadd da denne bilen kjørte av en bro og landet i Chicano Park i San Diego. Foto: Hayne Palmour IV/San Diego Union-Tribune/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire personer ble drept og ni ble skadd da en bil kjørte av en bro i San Diego og landet i en folkemengde som var samlet på en festival i parken under.

- Bilføreren var alene og kjørte inn i autovernet og falt 18 meter før bilen landet i en park under broen, sier Jake Sanches, i utrykningspolitiet i California.

Mannen ble tatt med til sykehus med store skader og vil bli arrestert etter mistanke om fyllekjøring. Fire personer ble drept da bilen traff et telt ved festivalen.

- Det er forferdelig og grusomt. Det var uskyldige mennesker der nede som hadde det gøy, og nå er de borte, sier Sanches.

Vitner sier bilen traff et salgstelt rett foran scenen hvor et band spilte.

- Jeg så en bil komme rett av hovedveien. Den kjørte så fort at den fløy over scenen og på et telt, sier Chase Dameron, et vitne på stedet.

- Det var som på film. Der den traff var det støv og rester. Det utløste øyeblikkelig kaos og panikk. Folk løp som gale, fortsetter Dameron.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!