STOR BRANN: Det brenner natt til torsdag i en hangar på Geiteryggen flyplass ved Skien. Flere fly har gått tapt i brannen

Foto: Torbjørn Tungesvik / Varden / NTB scanpix
STOR BRANN: Det brenner natt til torsdag i en hangar på Geiteryggen flyplass ved Skien. Flere fly har gått tapt i brannen Foto: Torbjørn Tungesvik / Varden / NTB scanpixVis mer

Fire fly tapt i brann på Skien flyplass

Ikke meldt om personskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Fire fly har gått tapt i brannen, men ingen personer ble skadd.

Torsdag morgen var hangaren til Grenland flyklubb og Russian Warbirds totalskadd.

Flyklubben Russian Warbirds, for eiere av sovjetiske fly, mistet fire fly, to L-29 jagerfly og to Yak-52 gikk tapt. Ett fly, en Antonov, ble reddet, skriver Varden.

Det brenner natt til torsdag i en hangar på Geiteryggen flyplass ved Skien. Flere fly har gått tapt i brannen, men det er ikke meldt om personskader.

- Det brenner i det som er hangaren til flyklubben. Det er en stor brann og flere fly har gått tapt, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Jørn Gustav Larsen til Dagbladet.

Politiet fikk melding om brannen 00.23 natt til torsdag via brannvesenet. Alle nødetatene rykket ut til Geiteryggen, som ligger like utenfor Skien sentrum.

- Brannen er ennå ikke slokket. Det vil trolig brenne en stund, sa Larsen til Dagbladet ved 04-tiden

Politiet søker i området med hund for å undersøke om noen har gått inn eller ut av området. Larsen sier det er for tidlig å si noe om brannårsaken eller hvor brannen startet.

Den kommunalt eide lufthavnen brukes blant annet til luftsport. Det har ikke vært passasjerruter til og fra geiteryggen siden juni i fjor. Da la Widerøe ned sin rute til Bergen, skriver NTB.