Fire funnet drept i forretningslokale

Politiet har ingen mistenkte i saken.

DREPT: Politiet står uten mistenkte etter at fire personer ble funnet drept i et forretningslokale i den lille byen Mandan i Nord-Dakota. Foto: AP Photo / Blake Nicholson / NTB scanpix
DREPT: Politiet står uten mistenkte etter at fire personer ble funnet drept i et forretningslokale i den lille byen Mandan i Nord-Dakota. Foto: AP Photo / Blake Nicholson / NTB scanpixVis mer

Mandag morgen fant politiet fire døde personer i et forretningslokale i Nord-Dakota, skriver nyhetsbyrået AP.

Politiet rykket ut etter å ha fått en «medisinsk telefonsamtale», som altså viste seg å være langt mer dramatisk enn det kunne antyde.

Politiet behandler det nå som en drapssak.

De drepte, tre menn og en kvinne, ble funnet i lokalene til eiendomsselskapet RJR Maintenance and Management i den lille byen Mandan, som bare har 22 000 innbyggere.

Identiteten på ofrene er så langt ikke kjent og politiet har ikke sagt noe om hvordan de døde.

- Det er et ganske stort åsted, så kommer ikke til å bli lett for oss å gå inn og gjøre dette raskt, sier politisjef Jason Ziegler.

- Isolert hendelse

Utover mandagen finkjemmet politiet gjennom bygningen der de fire ble funnet. Bygningen består av en kontordel og en stor lagerdel. Politiet sier at de kommer til å være der «så lang tid det tar oss å finne alt vi trenger».

Ifølge politisjefen er det en annen person enn de fire som ble funnet drept, som er ansvarlig for drapene. Politiet har så langt ingen mistenkte og kan heller ikke si noe om et motiv.

- Det er ikke noe bevis basert på det vi ser som antyder at andre er i fare. Det ser ut som en isolert hendelse, sier Ziegler.

Bygningen der drapene skjedde har mange overvåkningskameraer, men politiet ber også forretninger i området som kan ha videobilder som kan være relevante om å ta kontakt med politiet.

- Vi holder stengt

Mandag morgen slapp politiet kun en kort pressemelding der de sa at hadde funnet «flere døde» i lokalene. Ettersom timene gikk uten ytterligere informasjon samlet familie og venner av personer som jobber i bedriften seg på utsiden.

En av dem, Gina Kessel, forteller at hennes sønn Mitchell, «ringte meg og sa at det skjedde noe». Han skal ikke ha sagt hva det var.

Sønnen var ikke blant de drepte.

Eiendomsselskapet har så langt ikke kommentert saken. De la mandag morgen ut en kort melding på sine Facebook-sider:

- Vi holder stengt i dag.