Fire knivstukket i gjengoppgjør

Unge menn skadet i masseslagsmål i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire menn behandles for stikkskader etter at flere personer fra det som later til å være to ungdomsgrupperinger, barket sammen i slagsmål på flere åsteder i Kristiansand natt til søndag.

To menn ble fraktet til sykehus med stikkskader etter slåssingen. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. Ytterlige to menn ble kjørt til legevakten med lettere skader, også disse to med stikkskader.

Politiet fikk spredte meldinger om slagsmål gjennom natten og fram til like før klokken 5.

- Det har vært mange personer involvert og på flere åsteder. Situasjonen er derfor foreløpig ganske uoversiktlig. Det som synes klart er at personer fra to grupperinger har hatt et oppgjør over en eller annen en uoverensstemmelse, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politiet er underveis i arbeidet med å innhente vitneobservasjoner og innbringe personer etter slagsmålet, men at det vil kreve mer tid før politiet har full oversikt.

- Alle de involverte er unge menn i slutten av tenårene eller begynnelsen av 20-årene, og flere av dem er såkalte kjenninger av politiet, sier Austenaa.

(NTB)