Fire kvinner drept på kjøpesenter ved Seattle

Politiet jakter gjerningsmann.

FIRE DREPT:  Politiet jakter en gjerningsmann etter skyteepisoden på Cascade Mall i Burlington i Washington.Foto: Rick Lund/The Seattle Times via AP / NTB scanpix
FIRE DREPT: Politiet jakter en gjerningsmann etter skyteepisoden på Cascade Mall i Burlington i Washington.Foto: Rick Lund/The Seattle Times via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fire kvinner er drept i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Burlington, like nord for Seattle.

Politiet i Washington meldte på Twitter fredag kveld om skyting på kjøpesenteret Cascade Mall i Burlington, som ligger en time nord for Seattle i delstaten Washington.

Politiet er på jakt etter minst en gjerningsmannen, som de beskriver som en latinamerikansk mann kledd i grått. Mannen skal ha forlatt kjøpesenteret.

«Vi tror det er en gjerningsmann. Si fra til myndighetene hvis dere ser ham. Han er bevæpnet med en rifle», skriver talsmann for Washington-politiet, Mark Francis på Twitter.

– Vi leter fortsatt etter gjerningsmannen. Hold dere innendørs så dere er trygge, sa en talsmann for politiet, Mark Francis, på en pressekonferanse fredag kveld.

Det ble først opplyst at tre kvinner var drept, men det ble senere oppjustert til fire. I tillegg er en mann påført livstruende skader.

Politiet ber beboere i området om å holde seg innendørs og melde fra dersom de ser noe mistenkelig.

Stephanie Bose, som er daglig leder ved ett av kjøpesenterets spisesteder, sier at hun stengte dørene til restauranten straks hun hørte om skytingen.

– Han forsøkte å ta seg inn i kjøpesenteret, og folk skrek, sier hun. Det var vanvittig, sier hun, ifølge NTB.

(Dagbladet/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer