Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire kvinner i 30-åra ettersøkt for seksuelt overgrep mot mann (19)

Møttes på nattklubb i Toronto.

 GÅR UT MED BESKRIVELSE AV KVINNENE:  Toronto-politiet etterforsker nå det seksuelle overgrepet, og har gått ut med en beskrivelse av de fire kvinnene i 30-åra. Montasje: AP / Toronto police service
GÅR UT MED BESKRIVELSE AV KVINNENE: Toronto-politiet etterforsker nå det seksuelle overgrepet, og har gått ut med en beskrivelse av de fire kvinnene i 30-åra. Montasje: AP / Toronto police service Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Toronto, Canada, etterlyser nå fire kvinner i 30-åra som skal ha forgrepet seg seksuelt på en 19-årig mann.

19-åringen møtte kvinnene på en nattklubb natt til søndag 31. mars, skriver National Post. Da kvelden var over ble han tilbudt skyss hjem av kvinnene, men i stedet ble han kjørt til en parkeringsplass der overgrepene skal ha funnet sted, heter det i en uttalelse fra politiet.

Har beskrivelse av kvinnene Vitner har opplyst til politiet at de så det som kan likne på en sølvgrå SUV som kjørte fra stedet, da 19-åringen ble sluppet fri.

Politiet beskriver de fire mistenkte som hvite kvinner i 30-åra. Kvinnene skal videre være rundt 162 centimeter i høyde og rundt 90 kilo.
De hadde på seg sorte korte kjoler og høye heler, men gikk uten nylonstrømper, ifølge politiet.

«Åh, han er så heldig» Koordinator ved et voldtektssenter i Ontario-provinsen, Nicole Pietsch, sier til avisa at mannlige ofre, som kvinner, kan oppleve stigma når de oppsøker hjelp etter et seksuelt overgrep.

- Andre menn vil for eksempel si «Åh, han er så heldig», akkurat som om det er en positiv hendelse, sier Pietsch.

- Jeg tror det nærer myten om at seksuell vold er noe offeret selv ønsker, legger hun til.

En rapport utarbeidet i Canada i 2003 viser at åtte prosent av anmeldte saker om seksuelt overgrep gjelder menn, skriver National Post. Et annet funn i rapporten, som er utarbeidet av det canadiske senteret for krim-statistikk, er at menn i like stor grad som kvinner varsler om overgrepene.

- Selv om majoriteten består av kvinner, er det ikke direkte uvanlig at menn også blir utsatt for seksuelle overgrep, sier polititalsmann Thomas Ueberholz.

Hele Norges coronakart