<strong>ÅSTEDET:</strong> Mannen ble funnet utenfor dette huset på Haugenstua, av en forbipasserende. Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix
ÅSTEDET: Mannen ble funnet utenfor dette huset på Haugenstua, av en forbipasserende. Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix Vis mer

Fire menn i avhør etter dødsfall i Oslo

Mann funnet død utenfor hus i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fire menn er tatt inn til politiavhør etter at en mann i morges ble funnet død i Oslo. Dødsårsaken er ukjent, og de fire har status som vitner.

- De er innbrakt på grunn av de uavklarte omstendighetene, opplyser Øyvind Torgersen, kriminalvaktleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Det var en forbipasserende som klokka 07.16 ringte politiet og fortalte at en livløs mann lå utenfor en adresse på Haugenstua nordøst i byen. Mannen ble erklært død av ambulansepersonell kort tid etter.

Den avdøde er i begynnelsen av 30-åra og bodde i huset han ble funnet ved. De fire som er tatt inn til avhør, bodde sammen med ham, alle er utenlandske statsborgere.

Mannen ble funnet under en balkong, og politiet ga tidligere i dag uttrykk for at de ikke mistenker noe kriminelt.

- Vi er helt i startfasen av etterforskningen og har ikke konkludert med noe ennå. Vi håper obduksjonen av avdøde i morgen vil gi oss noen svar, sier Torgersen nå.

Han opplyser at politiet er i ferd med å varsle den avdødes pårørende om dødsfallet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer