Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire menn og en kvinne pågrepet for grovt ran og kidnapping

Framstilles for varetektsfengsling i dag.

Fire menn og en kvinne framstilles i ettermiddag for varetekt i Oslo tingrett, siktet for grovt ran og frihetsberøvelse. Fire av de siktede er i alderen 19 til 21, mens en av de siktede mennene er 27 år.

Politiadvokat Kathrine Kristoff ønsker ikke å kommentere innholdet i siktelsen før fengslingsmøtene. Ingen av de siktedes forsvarere som Dagbladet har kommet i kontakt med mandag har ønsket å kommentere saken.

Fornærmede i saken skal ha kommet i kontakt med de siktede via en chat-tjeneste.

To av de siktede er svenske statsborgere.

En av svenskene (20) ble i 2017 dømt for å ha oppbevart 91 stk. Rivotril-tabletter. Da framkom det at han var dømt seks ganger tidligere i Sverige, fire av disse for brudd på svensk narkotikalovgivning.

Den andre svensken (27) ble i 2017 dømt for oppbevaring av 20,92 gram marihuana, 10,5 gram kokain og 355 tabletter rivotril. Han hevdet den gang at alt hadde vært til eget bruk, og at han hadde sluttet å bruke narkotika etter at han hadde flyttet hjem til Sverige høsten 2016.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media