Fire menn og to kvinner siktet etter drap

SANDNES/OSLO (Dagbladet :på nettet) Den 34-årige mannen som funnet drept i Hommersåk i dag tidlig ble skutt med hagle. Fire menn og to kvinner er siktet for drap, eller medvirkning til drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Sandnes ble varslet kl. 05.45 i dag tidlig. Ifølge politiet var det det en av de fire siktede mennene som selv varslet drapet.

Da politiet kom til åstedet i Hommersåk i dag tidlig var alle de siktede kraftig berusede, og ikke i stand til å bli avhørt.

De seks siktede tilhører et belastet miljø i Sandnes. Alle sammen er kjenninger av politiet, og er i alderen 32 til 48 år.

- Det kan bli endringer av siktelsen utover dagen, sier fungerende politimester Ingrid Tjørhom til Dagbladet :på nettet.

Ifølge politiet skal 34-åringen ha blitt skutt med ett eller flere skudd fra en hagle. Drapet skal ha skjedd like før politiet ble varslet.

Den avdøde 34-åringen skal tidligere ha tilhørt samme miljø som de siktede. Etter det Dagbladet erfarer skal han ha kommet seg vekk fra miljøet de siste årene.

Avdøde bodde hjemme hos sin mor i Sandnes, men skal i går kveld ha syklet de omlag to milene bort til huset i Hommersåk.