INTETANENDE MILLONÆRER: Norsk Tipping har fortssatt ikke kommet i kontakt med fire personer som i går vant 1,2 millioner kroner hver. Foto: Bård Løken / NN / Samfoto / Scanpix
INTETANENDE MILLONÆRER: Norsk Tipping har fortssatt ikke kommet i kontakt med fire personer som i går vant 1,2 millioner kroner hver. Foto: Bård Løken / NN / Samfoto / ScanpixVis mer

Fire nordmenn er uvitende om at de har vunnet 1,2 millioner i Lotto

Norsk Tipping har ikke kommet i kontakt med vinnerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne fra Hægebostad i Vest-Agder, en mann fra Vestre Toten i Oppland, en mann fra Søndre Land i Oppland og en kvinne fra Sarpsborg i Østfold vant i går 1,2 millioner kroner hver i SuperLotto.

Men ingen av disse personene vet at de har stukket av med storgevinsten.

Norsk Tipping har nemlig ikke klart å komme i kontakt med dem ennå, forteller trekningsredaktør Pernille Storholm Skaret hos Norsk Tipping.

- Dersom noen som tenker de kan være aktuelle har et tapt anrop fra et ukjent nummer på telefonen, kan det være en grunn til å ringe tilbake snart. Det kan være en god nyhet i vente, sier Storholm Skaret til Dagbladet.

I alt ble 30 nordmenn trukket ut som såkalte SuperLotto-vinnere i går. Reaksjonene til de 26 av dem, som Norsk Tipping har kommet i kontakt med og overlevert den gode nyheten til, har vært mange og ulike, forteller trekningsredaktøren.

- Noen reagerer litt med sjokk og er først ganske skeptiske til om det i det hele tatt er sant. Da må vi bruke litt tid på å forsikre dem om at det faktisk er det. Og de reagerer da med alt fra jubel til tårer til total stillhet. Det er alltid like artig å høre hvordan folk reagaer, sier Storholm Skaret.

De intetanende vinnerne er altså:

  • Kvinne fra Hægebostad i Vest-Agder
  • Mann fra Vestre Toten i Oppland
  • Mann fra Søndre Land i Oppland
  • Kvinne fra Sarpsborg i Østfold


SKUFFET: En gruppe restaurantarbeidere jubler hemningsløst etter å ha lest at en av kupongene de ha gått sammen om å kjøpe passet perfekt overens med lottotallene som skal bety at de har vunnet 900 millioner dollar. Video: NTB Scanpix Vis mer