Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire nye tiltaler i Finance Credit-saken

De fire har tilknytning til Finance Credit-systemet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den første av de nye tiltalte var revisor for flere selskaper eid av Trond Kristoffersen og Torgeir Stensrud. Han er tiltalt for overtredelse av revisorloven og har ifølge tiltalen utført revisjon for selskapet Faktura Finans AS med en rekke feil og mangler. Han var selskapets valgte revisor for regnskapsårene 1996 til og med 2001.

Tiltalte nummer to var innleid konsulent og utførte oppdrag for Trond Kristoffersen og Torgeir Stensrud og/eller deres selskaper. Tiltalte nummer tre var i mars 2001 til november 2002 finanssjef i Finance Credit Group AS. Konsulenten og finanssjefen er begge tiltalt for å ha utarbeidet eller medvirket til å utarbeide uriktige økonomiske oversikter og rapporter etter anmodning fra Trond Kristoffersen og/eller Torgeir Stensrud.

Tiltalte nummer fire var daglig leder og styreleder i et selskap fra januar 2002 til april 2003. Han er tiltalt for overtredelse av regnskapsloven. Blant annet skal han ha bidratt til å blåse opp driftsresultatet i årsregnskapet til Finance Credit Norge ASA (FCN ASA) for 2001, viser Økokrims tiltale.

(NTB)