Fire omkom i Brumunddal

Tre voksne og ett barn er omkommet i en trafikkulykke på E6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trafikkulykka skjedde på E6 tre kilometer sør for Brumunddal i Hedmark i ettermiddag klokka 15.50.

Vet ikke hvem de omkomne er

- Tre voksne og ett barn er erklært omkommet, opplyser operasjonsleder Frank Løkken ved Hedemark politidistrikt til Dagbladet.no.

Det tok flere timer før de fire omkomne, ett barn og tre voksne, var ute av ulykkesbilen. En stor presenning lå over bilen mens politiet og redningsarbeiderne jobbet på ulykkesstedet. Bilen ble stående fast med sida i fronten på traileren. Politiet vet foreløpig ikke hvem de fire er.

Ulykka skjedde da en personbilen med en utleiehenger på vei nordover kom over i feil kjøreretning der kjørebanen snevres inn fra tre til to felt. Der kolliderte bilen med en trailer og krasjet inn i siden på den. De fire omkom momentant. Føreren av lastebilen er ikke skadet.

Ifølge politiet har det tidligere skjedd flere alvorlige ulykker på denne strekningen.

Vraket står fast

Politiet driver nå med åstedsgransking. Det var ikke glatt i området, men vått og mørkt.

- Vraket står fortsatt med siden inn i traileren, opplyser opplyser brannmester Roger Sund ved Elverum brannstasjon til Dagbladet.no.

- Vi vet ikke noe om årsaken til ulykken, opplyser politiet.

Politiet har fått kontakt med flere vitner i bilene som kjørte rett foran og bak ulykkesbilene.

E6 er sperret i begge retninger, og det er satt opp omkjøring om fylkesvei 84 via Brummunddal og Nydalen.

- Trafikken går greit nå. Flere biler snudde da de fikk høre om den lange køen, og det har vært noen småsmeller på grunn av det, men ingenting alvorlig. Veien er fortsatt stengt, sier poltiet til Dagbladet.no ved 22-tida.

OMKOM MOMENTANT:</B> Tre voksne og ett barn omkom i en kollisjon mellom en personbil med tilhenger og et vogntog på E6 sør for Brumunddal i Hedmark ved 15.45-tiden torsdag. Bilen de fire satt i kolliderte med det møtende vogntoget på et sted der kjørebanen snevres inn fra tre til to felt, personbilen var på vei nordover da den kom over i motgående kjørefelt.