Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

– Fire pågrepet etter angrepsforsøket på Champs-Élysées

Fransk politi har pågrepet fire familiemedlemmer av mannen som mistenkes for å stå bak et mislykket angrepsforsøk i Paris mandag, ifølge kilder i rettsvesenet.

ET ANGREP: Fire er pågrepet etter at en bil kjørte inn i en politibil på Champs-Elysées i Paris mandag ettermiddag. Politiet mistenker at det dreier seg om et angrep. Sjåføren var bevæpnet. Foto: AFP PHOTO / Thomas SAMSON / NTB scanpix
ET ANGREP: Fire er pågrepet etter at en bil kjørte inn i en politibil på Champs-Elysées i Paris mandag ettermiddag. Politiet mistenker at det dreier seg om et angrep. Sjåføren var bevæpnet. Foto: AFP PHOTO / Thomas SAMSON / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 31 år gamle mannen, som mistenkes å ha hatt jihadistiske forbindelser, døde da han i høy hastighet kjørte inn i en politibil på paradegaten Champs-Élysées mandag kveld. Det var eksplosiver og våpen i bilen, ifølge politiet, men sprengstoffet ble ikke detonert.

Tirsdag morgen ble fire av 31-åringens familiemedlemmer pågrepet, opplyser kilder i rettsvesenet ifølge nyhetsbyrået AFP.

Politibilen som ble påkjørt, ledet an i en kolonne av politibiler på Champs-Élysées. Verken politifolk eller noen av dem som befant seg ved åstedet nær utstillingshallen Grand Palais ble såret.

(©NTB)

Hele Norges coronakart