Fire pågrepet etter bortføring i Bergen

En mann ble bortført av fire menn i Fyllingsdalen i Bergen tirsdag kveld. De fire gjerningsmennene truet med et jaktvåpen og tok mannen med seg i en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den bortførte mannen er funnet uskadd, og fire personer er pågrepet i saken.

Politiet fikk først melding om bråk på en privatadresse klokken 21.26 tirsdag kveld og rykket ut. Personen som ringte politiet opplyste at en mann hadde blitt tatt med fra stedet mot sin vilje.

En snau time senere stoppet politiet en bil med den bortførte, skriver Bergens Tidende.

- Det skal ha vært fire personer som oppsøkte adressen, og tok en av mennene som bodde der med inn i en bil. En av de fire hadde et jaktgevær, forteller operasjonsleder Preben Wallestad til NRK

Etter å ha tatt seg inn i leiligheten og fått snakket med de to personene som var igjen der, tok politiet opp jakten på bilen der de fire mennene og den bortførte personen skulle befinne seg.

Etter å ha fulgt etter bilen i området mellom Kokstad og Bønes, fikk de klokken 22.16 stanset den i nærheten. To personer ble pågrepet i bilen. Mannen som var bortført ble like før funnet av politiet i nærheten

Politiet lette videre etter to personer i området, og ved 23-tiden forteller påtroppende operasjonsleder Kjersti Eidsnes at også disse er pågrepet på en adresse i området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer