Fire pågrepet etter grov vold mot 19-åring

Natt til 1. januar ble en 19-åring banket med balltre på Lørenskog. Nå er fire personer pågrepet for den grove volden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Romerike politidistrikt opplyser i en pressemelding at de har pågrepet fire personer og siktet dem etter at de gikk løs på en 19-åring med balltre om morgenen 1. januar.

Som følge av den meget alvorlige voldshandlingen ble den skadde bragt til sykehus med livstruende skader, skriver politiet.

Søndagen etter nyttårsaften tok flere menn seg inn i en leilighet på Skårer og banket opp 19-åringen.

- Vi fikk melding klokka åtte søndag morgen om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet og slått ned en mann med balltre, sa Per Stenslet, operasjonsleder ved Romerike Politidistrikt til Dagbladet.

En 16-åring forsvant fra stedet, men ble funnet av politiet ved Triaden kjøpesenter på Lørenskog klokka 10.34.

Gutten skal da ha forklart at ble tatt inn i en bil med fire menn i 20-30 åra. Politiet tror to eller tre av mennene skal ha vært inne i leiligheten da episoden fant sted, meldte Romerikes Blad.

16-åringen og den skadde 19-åringen er ikke i familie. 19-åringen har adresse i den aktuelle leiligheten.

16-åringen fortalte politiet at han løp etter gjerningsmennene da de forlot huset og deretter ble tatt med i deres bil, en mørk bil som han beskriver som «litt større enn en politibil».

Den skadde 19-åringen ble først fraktet til Akershus Universitetssykehus, deretter til Ullevål. Han gikk gjennom to operasjoner samme kveld.