TIL AKSJON: Politiet aksjonerte både i Trondheim og Oslo. Dette bildet er fra en aksjon i 2008. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
TIL AKSJON: Politiet aksjonerte både i Trondheim og Oslo. Dette bildet er fra en aksjon i 2008. Foto: Frank Karlsen / DagbladetVis mer

Fire pågrepet i aksjon mot Hells Angels

Politiet gikk til aksjon mot MC-klubbens lokaler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Fire personer ble pågrepet da politiet i Oslo og Trondheim mandag gikk til aksjon mot lokalene til motorsykkelklubben Hells Angels.

Politiet bekrefter at de to aksjonene har sammenheng med hverandre.

- Jeg kan bekrefte at vi har aksjonert på adressen til Hells Angels på anmodning fra Sør-Trøndelag politidistrikt, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ville mandag kveld ikke kommentere bakgrunnen nærmere. Det er ikke kjent om det ble gjort beslag.

Tre personer ble pågrepet da politiet gjennomsøkte klubblokalene til Hells Angels på Alnabru i Oslo. Politiet vil ikke opplyse om hva de tre er siktet for, skiver Adressa.no.

En kvinne ble pågrepet i en likende aksjon på Trolla i Trondheim. Bakgrunnen var at politiet fant en mindre mengde narkotika, og denne pågripelsen hadde ikke noe med utgangspunktet for saken å gjøre, ifølge Per Martin Utkilen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Begge ransakingene knyttes til politiaksjonen mot Hells Angels i Trondheim 6. januar i år. Flere personer ble da pågrepet, og væpnet politi skal ha funnet våpen og narkotika.(NTB)