Fire palestinere drept i israelske angrep på Gazastripen

Kort etter det siste angrepet slo en palestinsk rakett ned i det sørlige Israel, men ingen ble skadd da raketten eksploderte.

RAKETTANGREP: En palestiner spyler vekk sporene etter et israelsk rakettangrep mot et mål nord på Gazastripen. Fire palestinere er drept i to israelske angrep mot mål på Gazastripen onsdag og torsdag. Kort etter det siste angrepet torsdag morgen slo en palestinsk rakett ned i det sørlige Israel, men ingen ble skadd da raketten eksploderte og det ble heller ikke gjort materiell skade. Foto: SCANPIX/REUTERS
RAKETTANGREP: En palestiner spyler vekk sporene etter et israelsk rakettangrep mot et mål nord på Gazastripen. Fire palestinere er drept i to israelske angrep mot mål på Gazastripen onsdag og torsdag. Kort etter det siste angrepet torsdag morgen slo en palestinsk rakett ned i det sørlige Israel, men ingen ble skadd da raketten eksploderte og det ble heller ikke gjort materiell skade. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire palestinere er drept i to israelske angrep mot mål på Gazastripen. Kort etter det siste angrepet slo en palestinsk rakett ned i det sørlige Israel, men ingen ble skadd da raketten eksploderte.

To aktivister fra den militante organisasjonen Islamsk Jihad omkom og to andre ble skadd da israelske fly i dag tidlig angrep et mål på Gazastripen.

Angrepet kom etter at palestinerne hadde skutt en panserbrytende granat mot en israelsk stridsvogn.

Kort etter denne episoden avfyrte palestinere en rakett mot Sør-Israel, men ingen mennesker ble rammet og det ble heller ikke gjort noen materiell skade da raketten slo ned i et ubebygd område.

I går ble en leder for Islamsk Jihad og hans nestkommanderende drept i et israelsk flyangrep.

Gaza har vært rammet av flere voldsepisoder etter at Israel 18. januar avsluttet en omfattende 18 dager lang offensiv i området.

Israel er blitt truffet av en lang rekke raketter avfyrt av palestinske aktivister i Gaza. '

De israelske aksjonene de siste dagene kom kort tid etter at Hillary Clinton avsluttet sitt første besøk i Midtøsten som ny amerikansk utenriksminister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer