Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire personer arrestert etter masseslagsmål i natt

Ble funnet kniver og slagvåpen på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere personer barket i natt sammen i et masseslagsmål utenfor shoppingsenteret Gunerius i Brugata i Oslo. Fire personer er arrestert og en er fraktet til Ullevål sykehus etter hendelsen.

- Litt over halv fem i natt fikk vi en melding som gikk ut på at det ble brukt både slagvåpen og kniv. Det var relativt mange mennesker involvert, sier Vidar Pedersen, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Pedersen opplyser om at det var personer av østeuropeisk og afrikansk opprinnelse som barket sammen, men det er uvisst hva som skal ha vært foranledningen til masseslagsmålet.

- Det ble funnet både slagvåpen og kniver og det var en del blod på stedet. En person ble kjørt til legevakta og deretter fraktet videre til Ullevål, men jeg kjenner ikke til hvordan skader han har og om han ble knivstukket eller ikke, sier Pedersen.

Fire personer er arrestert etter hendelsen i natt, og de vil alle bli avhørt på Grønland politistasjon i løpet av dagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media