Ny skyteepisode i USA

Fire personer drept i skyting nær Nashville - jakter naken gjerningsmann

Gjerningsmannen skal ha ankommet naken til åstedet.

FIRE DREPT - JAKTER NAKEN GJERNINGSMANN: Fire personer er drept i en skyting ved en Waffle House-restaurant i nærheten av Nashville, Tennessee, USA søndag. Politiet jakter nå gjerningsmannen - som skal ha vært naken. Foto: Reuters / NTB Scanpix
FIRE DREPT - JAKTER NAKEN GJERNINGSMANN: Fire personer er drept i en skyting ved en Waffle House-restaurant i nærheten av Nashville, Tennessee, USA søndag. Politiet jakter nå gjerningsmannen - som skal ha vært naken. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire personer er drept og fire skadd i en skyteepisode på Waffel House nær Nashville, melder politiet ifølge CNN.

Politiet melder på Twitter at gjerningsmannen begynte å skyte klokka 03.25, lokal tid.

LØP NAKEN FRA STEDET: Gjerningsmannen løp naken fra stedet etter skyteepisoden. Foto: Metropolitan Nashville Police Department / AFP / Scanpix
LØP NAKEN FRA STEDET: Gjerningsmannen løp naken fra stedet etter skyteepisoden. Foto: Metropolitan Nashville Police Department / AFP / Scanpix Vis mer

Han var naken og løp fra åstedet til fots, ifølge politiet, som videre beskriver den mistenkte som en «hvit mann med kort hår».

Ifølge en uttalelse fra politiet klarte en gjest å slå bort gjerningsmannens våpen.

Myndighetene ønsker nå hjelp i å finne en 29-årig mann. Grunnen er at bilen hans er den som gjerningsmannen kom kjørende i, melder CNN.

Politiet advarer folk mot mannen.

- Hold dørene låst, og øynene åpne. Om du ser denne personen - en naken mann som vandrer rundt - så ring politiet øyeblikkelig, sier talsmann for Nashville-politiet, Don Aaron said til CNN.

Politiet har fått flere tips i saken, og skriver på twitter at gjerningsmannen er observert i et skogholt i nærheten av restauranten, at han har fått på seg en svart bukse, og har bar overkropp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer