Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire personer drept på hotell i ferieområde i Mexico

I populære Los Cabos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Væpnede menn stormet inn på et hotell i det populære ferieområdet Los Cabos på Mexicos stillehavskyst og skjøt og drepte tre menn og en kvinne.

Drapene skjedde på et lite hotell i San José del Cabo, en av byene som utgjør Los Cabos lengst sør på halvøya Baja California. Myndighetene sier tre menn ble funnet døde på hotellrommet, mens en kvinne var alvorlig såret og døde på vei til sykehus.

Det er ikke kjent hva som er motivet for drapene, men det har vært mange drap og voldshandlinger lang vestkysten av Mexico der ulike narkotikakarteller kjemper om kontrollen.

Ifølge myndighetene er 170.000 personer drept og mer enn 28.000 savnet i forbindelse med kampen mot narkotika de siste ti årene. Det er ikke spesifisert hvor mange av sakene som gjelder organisert kriminalitet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling