Fire personer skadd etter ulykke på Gatebil

På Rudskogen.

ULYKKE:  To biler var søndag formiddag involvert i en ulykke på Gatebil på Rudskogen. Foto: Vegard Lindmoen / Presse30.no
ULYKKE: To biler var søndag formiddag involvert i en ulykke på Gatebil på Rudskogen. Foto: Vegard Lindmoen / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Er du på stedet? Har du tips eller bilder? Send SMS til 2400, e-post til 2400@db.no eller ring oss på 24 00 00 00.

(Dagbladet): To biler har vært involvert i en ulykke på Gatebil på Rudskogen.

- Fire personer er skadd, opplyser Østfold politidistrikt på Twitter.

Tre personer er fraktet til Sykehuset Østfold med lettere skader. Èn person er fraktet til Ullevål med SeaKing-helikopter.

- Ulykken skjedde under programmet «Banekjøring Gatebil». En bil fikk stans, fører og passasjer gikk ut av bilen, opplyser politiet.

Resten av arrangementet på Rudskogen avlyst.

Daglig leder i Gatebil AS, Hans Jørgen Andersson, bekrefter overfor NRK at to biler har kjørt inn i hverandre, men kan ikke si noe om hendelsesforløpet til ulykken.

- Det er kjempetrist at ting som dette skjer. Vi gjør alt i vår makt for at slike ting ikke skal skje, banekjøring er veldig sikret her på Rudskogen. Vi gjennomfører teknisk kontroll av bilene, og har innsjekk og førermøter med alle som skal ut på banen, sier han til NRK.

(Dagbladet kommer tilbake med mer)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer