Fire personer skadd i storkollisjon

Tre biler med seks personer i trafikkulykke i Tvedestrand. Flere barn involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre biler med til sammen seks personer var søndag ettermiddag involvert i en trafikkulykke på E18 i Tvedestrand. Flere personer skal være kritisk eller alvorlig skadd.

Ifølge Agderposten.no ble fire av dem ble fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus Arendal. Flere av dem med kritiske skader i rygg og mageregionen. To personer kom fra ulykken uten alvorlige skader, men ble tilbudt legehjelp på stedet. Agder politidistrikt opplyser til NTB at tre biler var involvert, men at de foreløpig ikke har full oversikt over antall skadde. 

- Tre personer ligger på intensivavdelingen. Tilstanden for disse er stabil. I tillegg ligger én person til observasjon, uttaler akuttmottaket ved Sørlandet sykehus Arendal til Dagbladet.no.

Ifølge lokalavisa skal ulykken ha skjedd da en Volkswagen Transporter med en stor henger kom over i motgående kjørefelt og sneiet borti en Volkswagen Caravelle, før den krasjet front mot front med en Mercedes Vito.

Føreren av Transporteren skal ha vært alene i bilen. I Caravellen, som snurret 180 grader rundt etter kollisjonen, skal det ha sittet en mor med ett barn. I Mercedesen, som kolliderte front mot front, skal det ha sittet en mor og to barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer