<strong>ETTERFORSKNING:</strong> Politiet har søkt med hunder i området i Skotfos. Foto: Theo Aasland Valen
ETTERFORSKNING: Politiet har søkt med hunder i området i Skotfos. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer

Fire siktet for dødsvold etter slagsmål i Skien

Fire menn siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du på stedet? Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): Fire menn er pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, etter at en 60 år gammel mann fra Skien i går ble funnet død på en adresse i Skotfos, heter det i en pressemelding fra politiet i Telamark.

Politiet fikk melding om bråk og slagsmål litt over kl. 23 i går kveld.

- Det som møtte politifolkene som ankom var en livløs person og fire personer som oppholdt seg på stedet. Alle fire ble tatt med inn av politiet og senere siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, sier politiadvokat Jon Borgen til Dagbladet.

Politi- og ambulansepersonell forsøkte å gjenopplive mannen, men ble senere erklært død.

De siktede framstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. De siktede er menn i 30- og 40-årene fra Skien.

- Politiet har iverksatt en omfattende etterforskning for å bringe på det rene hva som har skjedd. Det gjennomføres tekniske undersøkelser på åstedet, og taktisk etterforskning i form av avhør og andre undersøkelser. De siktede vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre
tirsdag eller onsdag, heter det i pressemeldingen fra politiet.

Politiadvokat Borgen opplyser at det er satt i gang avhør med to av de siktede i dag, men vil ikke gå inn på hva mennene eventuelt har forklart.

Ifølge politiet var avdøde ikke bosatt på åstedet. Borgen vil ikke si noe om i hvilken grad de siktede og avdøde hadde kjennskap til hverandre.

Det var Telemarkavisa som først meldte om etterforskningen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer