Fire siktet for drap

Politiet mener to kvinner og to menn sto bak drapet på 42-åring i Arendal.

PÅGRIPELSE: 
En person blir pågrepet av politiet på Stoa ved Arendal natt til fredag etter et mistenkelig dødsfall i Arendal torsdag kveld. Dødsfallet etterforsker som et drap og fire personer er siktet i saken.
Foto: Steinar Larsen / NTB scanpix
PÅGRIPELSE: En person blir pågrepet av politiet på Stoa ved Arendal natt til fredag etter et mistenkelig dødsfall i Arendal torsdag kveld. Dødsfallet etterforsker som et drap og fire personer er siktet i saken. Foto: Steinar Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Politiet etterforsker nå saken som et drap, sier politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB.

Han ønsker ikke å si noe om hva slags skader den avdøde mannen er påført.

- Det får vi komme tilbake til senere, sier politiadvokaten.

To menn og to kvinner er pågrepet og siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette. Det er mennene som er siktet for forsettlig drap. Ved 10.30-tiden fredag var ingen av de fire gjort kjent med siktelsene.

Mannen som ble funnet drept er Steinar Gjeruldsen, opplyser Søfteland som sier tidspunktet for drapet foreløpig ikke er klart.

Kjenninger av politiet Politiet startet etterforskning da 42-åringen torsdag ettermiddag ble funnet død utenfor sin egen bolig på Nævisdal utenfor Arendal. Ved midnatt ble en mann ble pågrepet i en bil på Stoa.

Ved totiden natt til fredag gikk rundt ti bevæpnede politifolk til aksjon i Froland i Aust-Agder og pågrep flere mistenkte, skriver Agderposten.

Hva slags relasjon det er mellom avdøde og de fire siktede ønsker ikke politiadvokaten å kommentere, men han bekrefter at mannen som ble pågrepet ved midnattstider er en bekjent av avdøde. Alle fire pågrepne er kjenninger av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer