DØDSFALL I STJØRDAL: Fire er siktet etter at en person ble funnet død i Stjørdal natt til lørdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
DØDSFALL I STJØRDAL: Fire er siktet etter at en person ble funnet død i Stjørdal natt til lørdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Fire siktet for kroppsskade med døden til følge i Stjørdal: En av de siktede ringte selv nødetatene

Litauisk mann funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag ble fire litauere pågrepet etter at en mann ble funnet død i Stjørdal i Nord-Trøndelag.

Det var en litauisk mann som ble funnet død i en bolig i Lånke i Stjørdal i 04.30-tida natt til lørdag.

De fire ble da siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Siktelsen er nå utvidet til å gjelde grov kroppsskade med døden til følge, eller medvirkning til dette.

Siktede ringe nødetatene

Politiet opplyser i dag at en av de siktede ringte inn til nødetaten og at to av de siktede ble pågrepet på åstedet sammen med den avdøde på Frigården ved det avsperrede området utendørs.

Politiet anser dette utendørsområdet som det sentrale åstedet, opplyser fungerende lensmann i Stjørdal Tore Sparby .

Tre av de siktede ble fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i går, mens én ble løslatt. Påtalemyndigheten har anket løslatelsen.

Etterforskningen vil fortsette ut uka. Det foregår fortsatt kriminaltekniske undersøkelser både inne og ute, og i morgen får politiet bistand fra Kripos.

Den avdødes identitet er ennå ikke avklart, men politiet mener det er en litauisk mann i 20-årå. Dette vil bli avklart denne uka denne uka.

Ønsker tips

Politiet har tidligere sagt at det var alkohol inn i bildet.

De øvrige siktede som ikke var ved åstedet ble pågrepet på bopel i sentrum av Stjørdal kort tid etter.

Det er påstått at en av de siktede har gått/løpt fra Frigården til Stjørdal sentrum i løpet av natta en gang, en distanse på litt over 10 km.

Politiet anser tidsrommet mellom 0100 til 0500 som aktuelt og ønsker fortsatt observasjoner på en voksen mann i dette tidsrommet som skal ha gått/løpt langs Fv 705 og/eller gamle E6 fra Hell til Stjørdal sentrum, trolig via gangstien parallelt med E-6.