MANN BORTFØRT: Tre utlendinger ble natt til mandag angrepet av tre andre utlendinger med hammer på en campingplass i Bergen. En fjerde person ble trolig bortført i en bil. Foto: Remi Presttun
MANN BORTFØRT: Tre utlendinger ble natt til mandag angrepet av tre andre utlendinger med hammer på en campingplass i Bergen. En fjerde person ble trolig bortført i en bil. Foto: Remi PresttunVis mer

Fire skadd etter dramatisk hammerangrep i Bergen

Den ene ble tatt med av gjerningmennene og deretter løslatt. Politiet jakter blå Audi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble i natt bortført etter et dramatisk angrep på Bergen Camping i Åsane bydel i Bergen.

Ved tre-tida ble mannen funnet skadd, opplyser politiet.

- Vi fikk melding fra Bergen Camping om en bil med tre personer hadde kontaktet og deretter angrepet tre andre som bor i en hytte der. Det hadde blitt brukt hammer for å slå personene med, og en person har brukket en arm, opplyser operasjonsleder Morten Kronen ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Bortførte en mann De tre personene var boldige og forslått da politiet kom til stedet.

- Da vi kom til stedet fikk vi vite at de hadde dratt til stedet i en blå Audi A6, som er utenlandskregistrert. De hadde tatt med seg en mann mot sin vilje.

Politiet i Bergen jakter nå etter bilen og de tre gjerningsmennene. De skal alle være av østeuropeisk opprinnelse, opplyser Kronen.

- Vi prøver nå å få inn mulig opplysninger, og har rekvirert ambulanse. Det er en alvorlig sak, der det er snakk om legemsbeskadigelse.

De tre personene gjorde også skadeverk på en bil på campingplassen ved bruk av køller.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 00.43.