Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire skadd i ambulanse-kollisjon

Ambulansen kolliderte med en annen bil på E6 sør for Nordbytunnelen i Frogn kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ambulansen var under utrykning, og pasienten i ambulansen ble hentet av et ambulansehelikopter og brakt videre til sykehus etter ulykken ved 20.30-tida.

Hendelsesforløpet var sent i kveld fortsatt uklart, og politiet hadde ikke oversikt over skadeomfanget.

- Det vi vet er at det var et sammenstøt mellom ambulansen og en personbil. Fire personer ble skadd, inkludert pasienten i ambulansen, fikk NTB opplyst ved operasjonssentralen i Follo politidistrikt klokka 23.30.

I personbilen var det bare føreren mens ambulansen hadde et personell på to og én pasient. Ved Ullevål universitetssykehus får NTB opplyst at en 57 år gammel mann ble alvorlig skadd i ulykken. Skadeomfanget for en 42 år gammel mann, en 40 år gammel mann og en 58 år gammel mann ble onsdag kveld betegnet som uavklart. Tilstanden for de fire mennene var stabil.

Politiet antar at personbilen er kommet ned fra rundkjøringen som fanger opp trafikk fra Drøbak og Ås og ut på E6 om lag 200 meter før Nordbytunnelen.

Veien var stengt ved ulykkesstedet, og trafikken ble dirigert rundt Vinterbro, på gamle E6.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media