Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire skutt og drept i Newcastle

Fire personer fra samme familie ble søndag funnet skutt og drept i et hus i Newcastle i Nord-England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 40-årig mann som visste om drapene dukket i dag morges opp på politistasjonen i Westgate Road. Han er nå arrestert og mistenkt for å ha begått drapene.

– På bakgrunn av tipset i Benwell Grove valgte vi å rykke ut med en politipatrulje. Fire voksne personer i 40- og 70-årene fra samme familie ble funnet drept i huset, sier en talskvinne for politiet i Northumbria, ifølge BBC.

Politiet leter ikke etter noen andre mistenkte i saken, og mener det er mannen som meldte fra som har begått drapene.

Han skal ha slitt med psykiske problemer og er en nær slektning av de drepte. Politiet foretok en kontrollert eksplosjon i huset etter at mannen hevdet at han hadde plassert en hjemmelaget bombe på åstedet.

(ANB)

SPERRET AV: Mannen som meldte seg for politiet etter drapene i Newcastle sa han hadde lagt igjen en bombe på stedet. Foto: SCANPIX
SPERRET AV: Mannen som meldte seg for politiet etter drapene i Newcastle sa han hadde lagt igjen en bombe på stedet. Foto: SCANPIX Vis mer