Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire svensker pågrepet for voldtekt av norsk kvinne i Alanya

- Norsk 19-åring voldtatt natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen som har rapportert voldtekten til tyrkisk politi er 19 år. Hun har forklart til politiet at hun ble voldtatt av fire svenske turister natt til søndag. Tyrkiske medier skriver at kvinnen er på ferie med kusinen sin i det populære charterreisemålet ved Middelhavet.

Ville sove De to norske kvinnene møtte og ble kjent med mennene på et utested i Alanya samme kveld, hvorpå svenskene så prøvde å få med 19-åringen opp på hotellrommet sitt. Resepsjonisten nektet henne imidlertid adgang, hvorpå følget gikk til stranda for å bade. Seinere på natta skal de så ha klart å få kvinnen med opp på hotellrommet.

Der, forklarte hun til politiet, var hun så trøtt at hun ville legge seg og sove. Men ifølge tyrkiske medier forgrep de fire svenskene seg på kvinnen helt til morgenkvisten.

Kvinnen anmeldte saken morgenen etter, og de fire svenskene ble pågrepet ved 14-tida søndag.

Bistand fra UD - Vi kan bekrefte at vi er kjent med en voldtektssak i Tyrkia. Det er gitt konsulær bistand til en norsk borger, sier pressevakt Hanne Melfald i UD til Dagbladet.

Hun vil ikke utdype hva slags bistand den norske borgeren har fått.

- Vi har ikke fått inn noen slike opplysninger. Slik informasjon går via ambassaden - men bare hvis de som er involvert ønsker det, sier pressevakt Camilla Åkesson Lindblom i svensk UD til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media