Fire tatt for å rane minibankkunde

- Signalementet ligner på Grünerløkka-ranerne.

VENTET PÅ ÅSTEDET:  De fire unge mennene som ranet en minibankkunde i Torggata ved 04.30-tiden, stakk først av, men var tilbake på åstedet da politiet kom. Foto: Espen Hovde.
VENTET PÅ ÅSTEDET: De fire unge mennene som ranet en minibankkunde i Torggata ved 04.30-tiden, stakk først av, men var tilbake på åstedet da politiet kom. Foto: Espen Hovde. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo pågrep like før klokka 05 fire unge menn for ransforsøk mot en minibankkunde i Torggata noen hundre meter fra området på Grünerløkka der tilfeldige forbipasserende på gata ble utsatt for minst tre brutale ran samme kveld og natt.

- Signalementet ligner på de  mange vitneutsagnene politiet har fått etter ranene tidligere, og skal sjekke sammenhengene nøye, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

La raner i bakken
Minibankkunden ble truet for kort og penger da han sto ved Sparebank1. Ranerne sa de hadde kniv. Mannen la en av ranerne i bakken, men måtte slippe da de tre andre blandet seg inn.

Alle fire forsvant, men noen minutter seinere tok de oppstilling utenfor Deli de Luca-butikken i nabolaget. Mannen som ble truet truet og ranet i minibanken ringte politiet, og alle fire ble pågrepet uten stor dramatikk.

Ved 11.30-tiden søndag var de pågrepne i ferd med å bli avhørt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer