Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Valdres

Fire til sykehus etter gasslekkasje

En kvinne i 30-årene og tre barn er fløyet til Ullevål sykehus etter en gasslekkasje på en hytte. Tilstanden deres er ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju personer befant seg på hytta i Valdres der gasslekkasjen oppsto, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter. Politiet fikk melding om gasslekkasjen litt før klokka 05.00 tirsdag morgen.

En kvinne i 30-årene og tre barn ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse. Politiet har gjort flere undersøkelser på stedet, men det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket lekkasjen, opplyser politiet i en pressemelding rundt klokka 13.30.

- Skadeomfanget er foreløpig uavklart, men de legges inn til observasjon. Det har trolig vært en gasslekkasje fra et propankjøleskap, sier operasjonsleder Jan Egil Gilberg til VG.

I tillegg til at en kvinne og tre barn er fløyet til sykehus med luftambulanse, er også en mann sendt til legevakt for sjekk.

Gilberg forteller at ytterligere to personer i 70-årene kom uskadd fra hendelsen.

Politiet jobber nå videre med tekniske og taktiske undersøkelser i forbindelse med gasslekkasjen, og ber på generelt grunnlag publikum være varsomme med gassdrevet utstyr og sørge for god utlufting.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media