Fire til sykehus etter krasj med politibil

Stanset bil på E18 ved Sandvika, ble påkjørt bakfra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilder eller informasjon? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): Fire personer er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 utenfor Sandvika søndag kveld. En av de tre involverte kjøretøyene var en politibil, ifølge VG og budstikka.no.

- Politibilen hadde stoppet en annen bil for kontroll, så kom det en tredje bil og kjørte på den bakfra. Politibilen sto stille i en havarilomme. Vi vet ikke noe mer om ulykkesårsak, sier operasjonsleder Tora Jordan ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge budstikka.no skal bilen - ført av en 39 år gammel mann - ha «vrengt» inn i havarilomma av ukjente grunner. Deretter ble politibilen skjøvet inn i bilen den hadde stanset for en kontroll.

— Vi vet litt mer enn vi vil ut med på det nåværende tidspunkt. Det jeg kan si er at det ikke er noen link mellom den kontrollerte bilen og bilen som kjørte inn i politibilen, og det er ikke rus med i bildet, sier Jordan til budstikka.no.

Fire personer er kjørt til Bærum sykehus med ukjent skadeomfang. To av disse var polititjenestefolk. Det er foreløpig uklart hvordan de to andre skadde fordeler seg på de resterende bilene.