Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire til sykehus etter sykebilkrasj

Skadeomfanget foreløpig ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ulykken skjedde mellom Sørreisa og Andsvatn klokka 19.37 i kveld.

Ambulansen, som hadde en pasient ombord, skal ha kjørt i personbilen bakfra, skriver Nordlys.

Fire skadd Til sammen var det tre personer i ambulansen og en sjåfør i personbilen. Universitetssykehuset i Nordlands (UNN) ambulansehelikoper rykket ut umiddelbart.

Kommunikasjonsvakt Jan Fredrik Frantzen ved UNN opplyser klokken 21.03 at tre personer har kommet inn til UNN i helikopter, mens en fjerde er ventet inn.

- Det er snakk om tre menn - to i 40-åra og en i 70- åra - og en kvinne i 20-åra. Vi kan foreløpig ikke si noe om skadeomfanget, sier Frantzen til Nordlys.

Vet ikke hendelsesforløpet - Alle involverte er skadd, men vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig det er, sier Gaute Vådebu, operasjonsleder i Troms politidistrikt.
Operasjonslederen opplyser at politiet foreløpig ikke vet hendelsesforløpet for ulykken.

- Hvorfor ambulansen kjørte inn i bilen vet vi ikke. Det skal vi etterforske videre for å finne ut av. Vi skal få tatt avhør av de involverte for å finne ut hvorfor, sier Vådebu.

Klokka 21.15 er veien åpnet for trafikk igjen.

 - Nå holder vi på å berge bilene.

- Bremset opp Ifølge Geir Hansen, som har vært på stedet, skal personbilen ha bremset opp for å slippe ambulansen forbi.

- Da kjørte ambulansen inn i personbilen og sendte den til skogs, sier Hansen til Nordlys, etter å ha snakket med vitner på stedet.

- Begge bilene har materielle skader, og personbilen ligger i grøfta, forteller Hansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media