Fire uker i varetekt for drapssiktet

En 37 år gammel mann ble mandag varetektsfengslet i fire uker. Han er siktet for drap etter at en 53 år gammel kvinne ble funnet død i Hønefoss søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk også medhold i sitt krav om full isolasjon av siktede i de fire ukene. Rettsmøtet ble holdt for lukkede dører. Mannen nekter å ha noe med dødsfallet å gjøre.

Politiet fikk melding om dødsfallet i 12-tiden søndag, og anså det for mistenkelig.

Ekskjærester

Den pågrepne 37-åringen er en kjenning av den drepte kvinnen, og ifølge ringblad.no skal de to ha vært kjærester på et tidligere tidspunkt.

Politiet bekreftet mandag at det var den 53 år gamle Toril Hammer som ble funnet død. Av hensyn til etterforskningen vil ikke politiet gå ut med ytterligere detaljer om dødsårsaken.

Det var avhør av personer i avdødes bekjentskapskrets som førte til pågripelsen av mannen, skriver ringblad.no.


Ingen tilståelse

- Vi har ingen tilståelse, men opplysninger vi fikk inn under etterforskningen gikk i en retning, sier politiinspektør Bjørn Erik Sem-Jacobsen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

- Vi har foreløpig ikke konfrontert ham så mye med andre opplysninger som vi sitter på, og vi fortsetter etterforskningen, sikrer spor på åstedet og foretar vitneavhør, sier Sem-Jacobsen.

Kvinnen ble funnet i leiligheten sin i Hønefoss sentrum.

- Det er for tidlig å si når kvinnen ble drept, men det ser ut som hun kan ha ligget en stund. Det kan dreie seg om flere dager, sier Sem-Jacobsen.
(NTB)