Fire uker i varetekt for drapssiktet

En 37 år gammel mann ble mandag varetektsfengslet i fire uker. Han er siktet for drap etter at en 53 år gammel kvinne ble funnet død i Hønefoss søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet fikk også medhold i sitt krav om full isolasjon av siktede i de fire ukene. Rettsmøtet ble holdt for lukkede dører. Mannen nekter å ha noe med dødsfallet å gjøre.

Politiet fikk melding om dødsfallet i 12-tiden søndag, og anså det for mistenkelig.

Ekskjærester

Den pågrepne 37-åringen er en kjenning av den drepte kvinnen, og ifølge ringblad.no skal de to ha vært kjærester på et tidligere tidspunkt.

Politiet bekreftet mandag at det var den 53 år gamle Toril Hammer som ble funnet død. Av hensyn til etterforskningen vil ikke politiet gå ut med ytterligere detaljer om dødsårsaken.

Det var avhør av personer i avdødes bekjentskapskrets som førte til pågripelsen av mannen, skriver ringblad.no.

Ingen tilståelse

- Vi har ingen tilståelse, men opplysninger vi fikk inn under etterforskningen gikk i en retning, sier politiinspektør Bjørn Erik Sem-Jacobsen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

- Vi har foreløpig ikke konfrontert ham så mye med andre opplysninger som vi sitter på, og vi fortsetter etterforskningen, sikrer spor på åstedet og foretar vitneavhør, sier Sem-Jacobsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer