Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire uker varetekt for Sjølie

Nynazisten Terje Sjølie, som er siktet for ran av en verditransport, ble varetektsfengslet for fire uker i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo tingrett bestemte at 28-åringen også skal sitte i varetekt med brev- og besøksforbud, isolasjon og medieforbud, melder TV 2. Sjølie nekter straffskyld, og påkjærte kjennelsen på stedet.

Aktor fikk medhold i anmodningen om lukkede dører da fengslingsmøtet startet mot de fire som er siktet etter ranet av Nordeas filial på Grünerløkka i Oslo i forrige uke. Terje Sjølie er den tidligere lederen i nynazistgruppen Boot Boys. Blant de siktede er også Trond Ron Jarle Horgen (38). Horgen soner for tiden en dom for pengetransportran i Mjøndalen og Lillestrøm. Sjølie soner også en dom for ran. Han har åpen soning og studerer for tiden på BI. Både Horgen og Sjølie soner på Kroksrud arbeidskoloni.

- Terje Sjølie sier han ikke har noe med ranet å gjøre og nekter straffskyld. Han vil be om å bli tilbakeført til soning på Kroksrud arbeidskoloni, sier hans forsvarer, advokat Vidar Lind Iversen til NTB.

Under ranet tirsdag i forrige uke fikk ranerne med seg en pengekoffert som politiet i helgen greide å spore opp ved hjelp av signaler fra peileutstyr i kofferten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media