POLITI: Kjetil Moen, fungerende sjef for alvorlig kriminalitet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
POLITI: Kjetil Moen, fungerende sjef for alvorlig kriminalitet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Fire ukers varetekt for drapssiktet kvinne

Fenglset i fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som er siktet for å ha drept sin ektemann på Grefsen i Oslo tirsdag, er fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Det ble klart i fengslingsmøtet som fant sted i Oslo tingrett torsdag ettermiddag. Retten ba om lukende dører av hensyn til etterforskningen.

Den siktede kvinnen var av eget ønske ikke selv til stede, men ble representert av sin advokat Inga Tollefsen Laupstad. Hun ville ikke kommentere saken.

Aktor, politiadvokat Andreas Strand, la bevisforspillelse til grunn for varetektsfengslingen. Det er fortsatt uklart hvordan kvinnen selv stiller seg til siktelsen, etter at avhørene med henne onsdag ble avbrutt.

- Kvinnen forklarte seg i går, men avhørene ble avbrutt av tidsmessige årsaker. Hun har dermed ikke formelt forklart hvordan hun stiller seg til siktelsen, sa Strand.

Sønnene til den siktede kvinnen og den drepte mannen skal begge ha vært i leiligheten når drapet skjedde. En av sønnene var vitne til drapet, men det er uklart om også den andre sønnen så det som skjedde.

– Begge sønnene var i leiligheten, men jeg kan ikke kommentere hva de har sagt i avhør, sa Strand.

Han vil heller ikke si noe om hva som var foranledningen til drapet.

(NTB)