Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire ukers varetekt for samboer

STAVANGER (Dagbladet.no): Lagmannsretten bestemte i kveld at Tina Jørgensens samboer må sitte fire uker i varetekt. Retten godtar at politiet har skjellig grunn til å mistenke ham for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rom for tvil, mener forsvarer

23-åringen varetektfengsles dermed fram til 29. november med brev og besøksforbud. Gulating lagmannsrett kom fram til det med to mot én stemme.

Retten opphever dermed forrige ukes kjennelse i forhørsretten hvor de fastslo at det ikke var skjellig grunn til å mistenke 23-åringen. Den drapssiktede har vært i nye avhør i hele dag.

- Avhøret gikk greit, er alt politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen ved Stavanger politidistrikt vil si.

Politiet i Stavanger fikk i helgen nye opplysninger i Tina-saken som ble fakset til lagmannsretten i går. Opplysningene blir betegnet som sentrale.

Politiadjutant Gunvor Gjedrem sier at politiet fikk opplysningene under arbeid med saken i helga, men vil ikke fortelle hvilke funn de har gjort. Hun forteller at det ikke er funn som er gjort under søk i vannet.

NTB melder at det skal være nye vitneobservasjoner.

Politiet tar «til etterretning» at de har fått medhold av lagmannsretten.

- Etterforskningen vil nå fortsette med uforminsket styrke. Det ligger i sakens natur at vi nå må bruke alle tilgjengelige ressursene i etterforskningen av saken, sier kriminalsjef Bjørn Andersen i Stavanger politidistrikt til NTB.

Han vil ikke spekulere i hvor lang tid det tar før en eventuell tiltale blir aktuelt, og han vil ikke si hvor langt politiet er kommet i saken.

- Jeg ønsker ikke å kommentere de skritt som er tatt, sier Andersen.

Hele Norges coronakart