Fire utskrevet fra sykehus etter åpning av pakke på Kolsås leir

Ble uvel - men ikke noe galt med innholdet, sier politiet.

SISTE: De fire personene ble sendt til sykehus etter at en pakke ble åpnet i militærleiren på Kolsås i Bærum fredag ettermiddag, ble alle skrevet ut seinere på dagen.

Tidligere i dag kom det inn en pakke til postmottaket ved Kolsås leir i Bærum. Ved åpning av denne, ble fire personer uvel, og ble kjørt til Oslo Universitetssykehus Ullevål.

De fire er sivilt ansatte i Forsvarsmateriell, og skal være ved bevissthet.

Foreløpig er det ikke kjent hvem som var avsender av pakken.

Resultatet av prøvene forelå fredag kveld, og det viste seg at materialet ikke inneholdt noe farlig.

- Vi vet derfor ikke hvorfor disse personene ble dårlige. Prøvene viste ingenting galt med materialet i pakken, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NRK.

Politi og Forsvaret var på stedet og gjør undersøkelser.

- Det er fire personer av våre ansatte som er sendt til Ullevål for observasjon etter at de rundt klokka 12.30 åpnet en pakke, bekrefter kontaktperson ved Forsvarsmateriell, Jannice Haugan Strand, overfor Dagbladet.

Hun forteller at alle nødetater ble varslet med en gang og politiet gjennomfører de nødvendige undersøkelsene med forsvarets bistand. Strand kan foreløpig ikke si noe om innholdet i pakken eller noe mer om personenes symptomer.

- Alle de involverte er godt ivaretatt og pårørende er varslet. Det gjeldende bygget på leiren har blitt evakuert av politiet.