Oklahoma

Fire venner funnet partert

Ei uke etter at fire venner dro på sykkeltur i Okmulgee i Oklahoma, ble alle funnet drept og partert.

DREPT: Billy Chastain (øverst til venstre), Mark Chastain (øverst til høyre), Alex Stevens (nederst til høyre) og Mike Sparks ble i helgen funnet skutt og partert i Oklahoma. Foto: AFP PHOTO / HANDOUT / Okmulgee Police Department
DREPT: Billy Chastain (øverst til venstre), Mark Chastain (øverst til høyre), Alex Stevens (nederst til høyre) og Mike Sparks ble i helgen funnet skutt og partert i Oklahoma. Foto: AFP PHOTO / HANDOUT / Okmulgee Police Department Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Politiet har startet drapsetterforskning etter at brødrene Billy (30) og Mark Chastain (32) og vennene Alex Stevens (29) og Mike Sparks (32) ble funnet skutt og partert, melder en rekke amerikanske medier.

Ifølge politiet ble de fire sist sett i live da de forlot Billy Chastains hjem rundt klokka 20 9. oktober.

- Skutt og partert

Ei uke seinere ble de funnet skutt og partert i elva Deep Fork River i Okmulgee i Oklahoma, opplyser politiet på en pressekonferanse mandag.

DRAPSGÅTE: Politiet låste seg raskt til et bevis de mente var avgjørende for å løse drapet på Birgitte Tengs i 1995. Det viste seg å være en stor feil. 17. oktober 2022 ble Johny Vassbakk tiltalt for drapet på Birgitte Tengs. Video: NTB, Dagbladets arkiv, Politiet. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Politisjef Joe Prentice sier at drapene var utført på ekstremt voldelig vis, og at eieren av en skraphandel i området blir sett på som en «person av interesse». Han skal ikke være mistenkt i saken, men er også forsvunnet.

Politiet mistenker også at de fire drapsofrene hadde planlagt å begå en kriminell handling før de forsvant.

- Voldelig hendelse

- Vi vet ikke hva de hadde planlagt eller hvor de hadde planlagt å gjøre det, sier Prentice.

Etterforskerne går nå gjennom overvåkningsbilder og GPS-spor for å finne ut hvor mennene befant seg. Politiet har også mottatt flere vitneobservasjoner.

Telefonen til en av mennene skal ha blitt sporet til skraphandelen. Ifølge Prentice er det nå også funnet bevis for en «voldelig hendelse» på en annen eiendom i nærheten.

Syklene deres er fortsatt ikke funnet.

FBI assisterer politiet i etterforskningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer