Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fireåring døde i bilbrann

Satt aleine i bilen da den antente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En fire år gammel svensk gutt omkom etter skadene han pådro seg i forbindelse med en bilbrann onsdag kveld. Barnet satt aleine, med setebeltet på, da bilen av ukjent årsak begynte å brenne, melder Expressen.

Den tragiske hendelsen fant sted i Grensel utenfor Vidsel i Norrbotten ved 18.30-tida.

En forbipasserende mann ble oppmerksom på brannen, og prøvde å få løs barnet. Til tross for den ekstreme heten, fikk mannen rykket løs den hardt brannskadde fireåringen.

Et ambulansehelikopter fraktet ungen til Sunderby sykehus i Luleå, der barnet døde seint på kvelden.

- Brannen startet i kupéen, men vi skal foreta en teknisk undersøkelse av vraket torsdag, sier Erik Johansson ved Luleå-politiet til Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling