Fireåring funnet livløs i vann

Fra Stange til Rikshospitalet i helikopter. Ligger i respirator.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En fire år gammel gutt som ble funnet  i Harasjøen i Stange i formiddag i kritisk tilstand, ble fraktet til Rikshospitalet-Radiumhospitalet med luftambulanse.

- Gutten kom ankom sykehuset  like før 12. Han ligger i respirator og  legene karakteriserer tilstanden som uavklart, sier informasjonsrådgiver Børge Einrem ved sykehuset til Dagbladet.no. ved 17.30-tiden.

Politiet trodde først gutten hadde gått gjennom isen på Harasjøen, men har fått en annen versjon av hva som skjedde etter å ha snakket med fireåringens familie.

- Familien fra Stange er på hyttetur ved Harasjøen, og moren har fortalt at gutten var ute og lekte i morges. Han var borte da hun gikk ut for å se etter han, opplyser operasjonsleder Geir Bekkevold i Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Gutten har trolig fulgt en åpen bekk og falt i vannet.  Han ble funnet med hodet under vann der isen ligger over stille vann etter utløpet av bekken.

Politiet fikk melding om det som hadde skjedd klokka 10.09.

Harasjøen ligger ved riksvei 24 mot Kongsvinger.

Fireåring funnet livløs i vann
Kart: KystAtlas.
Kart: KystAtlas. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer