<strong>SIKRET SPOR:</strong> Kriminalteknikere jobbet i natt på stedet der fireåringen ble funnet. Foto: EXPRESSEN
SIKRET SPOR: Kriminalteknikere jobbet i natt på stedet der fireåringen ble funnet. Foto: EXPRESSEN Vis mer

- Fireåring kan ha blitt drept

Funnet i skogen bare rundt hundre meter hjemmefra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en fire år gammel gutt ble funnet død i en skog i Ljungby i Sverige i går kveld.

Fireåringen lekte søndag ettermiddag sammen med søsknene sine på en lekeplass i boligområdet Kungshög da han skal ha kranglet med de andre barna og gått sin vei i 17-tida.

De pårørende lette først etter gutten, før politiet ble varslet klokka 19.25. Seks politipatruljer med hunder og mange frivillige lette både innendørs og utendørs fram til 22-tida.

Da ble fireåringen funnet i skogen av en privatperson, bare et steinkast fra hjemmet og lekeplassen der han sist ble sett. Ifølge Smålandsposten hadde gutten ingen åpenbare skader, og politiet tror ikke at han frøs i hjel.

- Vi har innledet drapsetterforskning. Men det er et rutinetiltak som alltid foretas i slike tilfeller. Vi får se hva obduksjonen viser, sier Robert Loeffel ved politiet i Kronoberg til Sveriges Radio.

Politiet driver idag rundspørring i nærområdet, og flere etterforskere med spesialisering på barn deltar i etterforskningen, skriver nyhetsbyrået TT.

Etter at gutten ble funnet i går kveld, sperret politiet av et stort område og startet tekniske undersøkelser.

- Når man finner en liten gutt utendørs på denne måten, må vi holde alle muligheter åpne, sier vakthavende Reinhold Liljedahl i politiet til Expressen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer