- Fireåring kan ha blitt drept

Funnet i skogen bare rundt hundre meter hjemmefra.

SIKRET SPOR: Kriminalteknikere jobbet i natt på stedet der fireåringen ble funnet. Foto: EXPRESSEN
SIKRET SPOR: Kriminalteknikere jobbet i natt på stedet der fireåringen ble funnet. Foto: EXPRESSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en fire år gammel gutt ble funnet død i en skog i Ljungby i Sverige i går kveld.

Fireåringen lekte søndag ettermiddag sammen med søsknene sine på en lekeplass i boligområdet Kungshög da han skal ha kranglet med de andre barna og gått sin vei i 17-tida.

De pårørende lette først etter gutten, før politiet ble varslet klokka 19.25. Seks politipatruljer med hunder og mange frivillige lette både innendørs og utendørs fram til 22-tida.

Da ble fireåringen funnet i skogen av en privatperson, bare et steinkast fra hjemmet og lekeplassen der han sist ble sett. Ifølge Smålandsposten hadde gutten ingen åpenbare skader, og politiet tror ikke at han frøs i hjel.

- Vi har innledet drapsetterforskning. Men det er et rutinetiltak som alltid foretas i slike tilfeller. Vi får se hva obduksjonen viser, sier Robert Loeffel ved politiet i Kronoberg til Sveriges Radio.

Politiet driver idag rundspørring i nærområdet, og flere etterforskere med spesialisering på barn deltar i etterforskningen, skriver nyhetsbyrået TT.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer