Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fireåring levde en uke med sin døde mor

I en hel uke levde den fire år gamle gutten side om side med sin døde mamma. Guttungen ante fred og ingen fare - og trodde at moren lå og sov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 36 år gamle moren ble i går funnet død i leiligheten sin i Stockholm. Ved mammaens side var også hennes sønn - i levende live.

- En teori er at barnet ikke har forstått at moren var død, sier Ulf Sundström, vakthavende ved politiets operasjonssentral til Aftonbladet.

- God mor

Moren og sønnen bodde alene i leiligheten i Stockholm.

- Hun var en god mor. Det virket som om hun brydde seg veldig mye om sønnen, sier en nabo.

Det var kvinnens far som i går oppdaget at hun var død. Da faren åpnet døren til leiligheten, så han at datteren var død.

Politiets teknikere og rettsmedisinere undersøkte leiligheten og kroppen i går kveld. Ikke noe tyder på at kvinnen har blitt utsatt for noe kriminelt, skriver avisen.

Gutten på sykehus

- Det var et naturlig dødsfall. Kvinnen led av en rekke sykdommer, melder Sundström.

Politiet er overrasket over hvor rolig den fire år gamle sønnen har vært til tross for at moren hans lå død. Gutten hadde ingen fysiske mén. Han er nå sendt til Astrid Lindgrens barnesykehus.