Firebarnsmor (29) sporløst forsvunnet fra leilighet

Meldt savnet for 14 dager siden. Politiet frykter noe kriminelt kan ha skjedd i Mjøndalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du informasjon til Dagbladet? Send sms/mms til 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet.no): I 08.30-tida i dag tidlig kom en taktisk etterforsker fra Kripos til Nedre Eiker for å bistå i etterforskningen av en spesiell savnetsak.

Det var mannen til den 29 år gamle irakiske kvinnen som meldte henne savnet til politiet 7. mai. Da skal hun ha vært borte i noe tid. De siste 14 dagene har verken familie eller venner i Norge hørt fra den savnede.

Har fire små barnLokalt politi slo alarm til Kripos før helga, etter at de foreløpige undersøkelsene i saken ikke ga noen naturlige forklaringer på hvorfor kvinnen er forsvunnet. Dermed er etterforskningen nå kraftig trappet opp.

29-åringen var hjemmeværende med fire små barn, alle under ti år gamle, i familiens bolig i Mjøndalen. Etterforskerne mener det er svært spesielt at en mor i en slik situasjon blir borte uten noen kjent årsak.

- Det gjør denne saken uvanlig. Hun har forsvunnet fra sin bopel i Nedre Eiker, bekrefter lensmann Øyvind Aas i Nedre Eiker overfor Dagbladet.no.

Han vil etterlyse kvinnen med navn og bilde i media, noe som trolig vil skje imorgen, etter at pårørende har godkjent prosedyren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer