Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Firemannsbolig brenner i Sandefjord

Brannmann ble skadet under slukningsarbeidet.

Full fyr: Det er de to øverste etasjene i firemannsboligen som brenner. Brannvesenet fra Sandefjord, Larvik og Stokke er nå på stedet. Foto: Lasse Ljung
Full fyr: Det er de to øverste etasjene i firemannsboligen som brenner. Brannvesenet fra Sandefjord, Larvik og Stokke er nå på stedet. Foto: Lasse Ljung Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En stor firemannsbolig står nå i full fyr i Huslyveien i Sandefjord. De to øverste etasjene i den ene leiligheten var overtent da barnnmanskap kom til stedet.

Alle tilgjengelige brannmanskaper i Sandefjord, Larvik og Stokke skal være kalt inn til stedet, totalt 18 brannmenn.

- Både brannvesen og politi jobber nå på stedet. En brannmann fikk et kutt under arbeidet og blir behandlet av ambulansepersonell. Brannmanskapet fikk kontroll over brannen like etter klokken 14, sier operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Anne Meyer.

Det er kraftig vind i området, noe som gjør arbeidet vanskelig, men brannen skal nå være under kontroll.

To andre personer har også blitt sendt til sykehus.

- En mann og en dame er kjørt til sykehus med røykskader og fordi de fikk i seg pulver da de forsøkte å slukke brannen, forteller fagleder for brannvesenet, Jan Ove Vagle til Sandefjords Blad.

Han sier det ikke sikkert hva som er årsaken til brannen, men at boligen som er fra 60-tallet gjør slukningsarbeidet vanskelig.

- Den har et åpent loft over hele takflaten. Da blir det vanskeligere for oss.

Brannen skal også ha spredd seg til et soverom i en av de andre leilighetene.

Dagbladet kommer tilbake med mer.