Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

First House beklager Hanssen-markedsføring

First House beklager PR-bruk av Bjarne Håkon Hanssen.

BEKLAGER:First House beklager at de brukte Bjarne Håkon Hanssen i markedsføring av det nye PR-firmaet. Ifølge opplysninger til karanteneutvalget er Hanssen ikke ansatt. Foto: Scanpix
BEKLAGER:First House beklager at de brukte Bjarne Håkon Hanssen i markedsføring av det nye PR-firmaet. Ifølge opplysninger til karanteneutvalget er Hanssen ikke ansatt. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Det opplyser leder av karanteneutvalget, Endre Skjørestad.

Utvalget mener på bakgrunn av opplysninger de har fått fra Hanssen, fra First House og andre opplysninger de har innhentet, at Hanssen ikke har brutt karantenereglene.

Ikke brutt reglene

- Etter det vi har fått opplyst, hadde Hanssen ikke tiltrådt stilling i First House eller påbegynt næringsvirksomhet. Dermed har han ikke brutt med plikten til å melde fra til karanteneutvalget, sier Skjørestad til Dagbladet.

- Er det ikke næringsvirksomhet å delta i markedsføring i firmaet han skal jobbe for?
- Ikke klokt
- Det at Hanssen deltok i markedsføring, var ikke særlig klokt, for det skapte en del forvirring og spørsmål, men det er ikke brudd på reglene. Vi  har innhentet stiftelsesdokumentene, og der går det fram at Hanssen ikke er blant stifterne. Han har ikke vært ansatt og ikke deltatt i oppstarten. Men det er ikke alt som er lovlig, som er klokt. I skriv til utvalget innrømmer First House at markedsføringen der Hanssen deltok, var egnet til å forvirre. Men vår oppgave er å håndheve reglene, og etter vår vurdering er de ikke brutt.

Fått tilbud
- Så Hanssen har ikke underskrevet noen ansettelseskontrakt med First House?
- Nei, etter de opplysningene vi har fått, har han ikke undertegnet noen kontrakt. Han har vel fått et tilbud.
Han er nå innlagt seks måneders karantene og seks måneders saksforbud, som i realiteten betyr maks karantenetid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media