- Fisk som har ligget i solen

Les hvordan menn opplever sex med sine kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det danske ukebladet Woman har spurt 1023 menn om deres innerste hemmeligheter om sex og kvinner. Og overraskende nok er det ikke alt ved kvinnen som er like tiltrekkende for alle menn.

- Det smaker som fisk som har ligget i solen, sier en av de spurte om hvordan han synes oralsex med kjæresten er, skriver BT.

- Det første smaker litt av Gorgonzola, men etter det er det ok, sier en annen. 16 prosent av mennene i undersøkelsen oppgir at de også har hatt intim kontakt med andre menn.

Fantasiene

Ingenting slår en brystfager pornostjerne som erotisk objekt, skal vi tro ukebladet. Men andre scorer også høyt hos danskene. Prinsesse Madeleine, en som elsker meg, eller kjæresten 20 kilo lettere er andre som ligger på lista over hvem som virker mest forlokkende på danske menn.

Men kvinner kan mer enn bare å ligge på ryggen for de som lurte på det. Undersøkelsen bringer også noen av de kommentarene mennene har lagt spesielt merke til under akten.

- Hvor er Holger?, - du lukter som min lillebror, og - loftet ditt er dårlig malt, er noen av de mer fornøyelige utsagnene.

Undersøkelsen sier ingenting om det er mannens faste partner som har kommet med kommentarene. Over halvparten av mennene har innrømmet å ha vært utro på et eller annet tidspunkt i livet. Men det prøver de å holde skjult.

Alt er ikke pirrende

- At man kan se blodårene hennes så tydelig er ikke noe særlig, synes en, mens en annen ikke liker at huden på kjærestens hæl er så ru.

Men når det gjelder egen vekt og utseende er de danske drenge ikke like kritiske. 82 prosent av mennene i undersøkelsen har såpass med selvtillit at de ikke kunne tenke seg å skjule noe på sin egen kropp. Men kjærestens derimot...

SÅ SOM SÅ: Ikke alle mennene som deltok i undersøkelsen syntes sex var ubetinget deilig.
WOMAN: Det danske ukebladet har tatt danske menns opplevelser av sexlivet sitt på pulsen.