Fisker omkom utenfor Senja

Falt i sjøen under fiske utenfor Gryllefjord på Senja i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen som falt i sjøen under fiske utenfor Gryllefjord på Senja, døde lørdag kveld. Mannen skal ha ligget i vannet i minst en før han ble reddet opp av mannskaper på redningsskøyta Dagfinn Paust. 

- Han hadde på seg oljehyre, men ikke redningsvest. Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge han lå i sjøen, men det var trolig 30-40 minutter, opplyser redningsleder Bente Skogmo Stjernholm ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til NTB.

Sent lørdag kveld kom det melding om at mannens liv ikke sto til å redde.

- Det ble jobbet en god stund med ham pÃ¥ land etter at de ankom Gryllefjord, forteller Øyvind Aadde ved Hovedredningssentralen i Bodø til Bladet Tromsø. Politiet har ikke sluttført arbeidet med å varsle de pårørende, og kan derfor ikke offentliggjøre navnet på fartøyet.

To personer drev fiske fra sjarken da ulykken skjedde. Den andre personen meldte fra om at fiskeren hadde falt over bord.

- Vi fikk melding om ulykken klokken 19.30. Det ble sendt to helikoptre og to redningsskøyter til området, og i tillegg bisto to sivile båter i søket, sier redningslederen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer